رشد بیرویه مصرف انـرژی در کـشور،ایـران را از یککشور صادرکنند? انرژی به یک کشور واردکننده تا قبل ازافق 1400 تبدیل خواهد نمود.برای مـقابله با این تهدید اجرایراهکارهای بهینهسازی انرژی ضروری است.بدین ترتیبحضور ایران در بازارهای بـین المللی انرژی برای بـلندمدتتضمین خـواهد شد.بهینهسازی انرژی یک صنعت پر سودو کم هزینه برای اقتصاد ملی است و ترویج آن اشتغالزاییگستردهای را به دنبال دارد.ایجاد امنیت انرژی و کاهش آلودگیمحیط زیست از دیگر مزایای اجرای راهکارهای بهینهسازیانرژی است.بدون شک مـسئولیت خطیر کارشناسان،طراحی ومعرفی راهکارهای بهینهسازی مصرف انرژی است به گونهایکه بدون کاهش رفاه و برخورداری از خدمات انرژی تلفاتانرژی کاهش یابد.این مهم زمانی حاصل میشود که نگاه به انرژی به مـثابه سـرمایهای ملی باشد و برخورد علمی باآن جای خود را به قضاوتهای سلیقهای و بخشی ندهد.راهکارهای اجرایی بهبود و ارتقاء کارآیی انرژی را میتواندر سه بخش راهکارهای کوتاهمدت،راهکارهای میانمدتو بلندمدت جمعبندی نمود.از جمله راهـکارهای کـوتاهمدتعایق کاری جدارههای ساختمان با استفاده از عایقهای مناسب و استفاده از پنجرههائی با شیشههای دو جداره یا سه جداره میباشد.در اینجا تلاش میشود شما را با پنجره دوجداره آشنا سازیم.
در سادهترین نگاه و تعریف در مورد پنجرههای سـاختمان میتوان گـفت پنجرهها یکی از بخشهای اصلی ساختمان هستند که وظیف? تأمین روشنایی داخل ساختمان در طول روز،تهوی? هوا و دید به بیرون را فراهم میآورند.اما در این تعریف هیچگونه نگاه مهندسی لحاظ نشده است،حال آنـکه جـنس و مـحل قرارگیری پنجره ها نقش مهمی در بـهره وری انـرژی ساختمان بـر عهده دارند.پنجرهها صرفا وظیف? عبور پرتوی آفتاب به داخل ساختمان جهت تأمین روشنایی در طول روز رابر عهده نداشته،بلکه همراه این پرتـوی عـبوری،انـرژی حرارتی خورشیدی را نیز به داخل ساختمان وارد مینمایند.مضاف بـراین که در کـنار دربهای خروجی ، پنجره ها مستعدترین جزء،در راستای تبادل حرارت محیط داخل و خارج ساختمان هستند.
به بیانی دیگر بیشترین تلفات حرارتی از پنـجرهها صـورتمیگیرد کـه در طول تابستان گرما از محیط بیرون به محیطسرد داخل وارد گشته و در زمـستان عکس این حالت اتفاقمیافتد و گرما از محیط گرم داخل به محیط سرد خارجمنتقل میشود که هردوی آنها نامطلوب اسـت.پس از بـحران انرژی 1970 کـارخانجات سازند? پنجره در کشورهای اروپاییو آمریکا به این اندیشه افتادند که ایـن پنـجرهها علاوه بر عایقحرارتی،عایق صوتی خوبی نیز میباشند.یک پنجره با شیش?تک جداره تقریبا 10 برابر یـک دیـوار عـایقکاری شد? هم انداز?خود تلفات حرارتی دارد.چنین پنجرهای سه مشکل عمده ایجاد میکند:بـالا بـردن تـلفات حرارتی،فراهم نشدن آسایش ساکنین،بخار گرفتن پنجره ها.برای کاستن از مشکلات ناشیاز پنجرهها،میتوان از راه ـهای مـختلف،یـک لای? هوای ساکنبین محیط داخل و خارج ایجاد کرد.با انجام این کار تلفانحرارتی پنـجره بـه نصف کاهش مییابد.برای ایجاد این لای? هوا راه های مختلفی وجود دارد.
)دو جداره کردن
دو جـداره کـردن شـیشه هرپنجرهای باعث بالا رفتن کارآیی آن میشود،به ویژه پنجرههایی که پردهای روی آنها نصب نـشدهاست.پنـجر? دو جداره،دارای دو شیشه میباشد که بین آنهایک فضای کاملا درزبندی شده قرار گرفته اسـت.ایـن فـاصلهمعمولا بین 6 تا 20 میلیمتر است.اگر این فاصله هوایی 15میلیمتر انتخاب شود،بهترین کارآیی بدست مـیآید.دو جـداره کردن پنجره با وجود اینکه اتلاف حرارت را کاهش میدهد،جلوی ورود نور و گرمای خـورشید را نـمیگیرد.بـنابراین درفصول گرم سال برای کاهش ورود گرما به داخل ساختمانباید جلوی تابش مستقیم خورشید به پنـجره را گـرفت.در کـناراینها،دو جداره کردن پنجرهها باعث کم شدن ورود سر و صدا به داخل ساختمان مـیشود و نـیز بخارگیری پنجرهها درفصول سرد سال کاهش مییابد.برای دو جداره کردن پنجره یک جدار موجود میتوان یک لایـه دیـگر از شیشه یا اکریلیک شفاف دیگر روی آن نصب کرد و فضای بین آن ها را کـاملا درز بندی کـرد.در این فضا باید مقداری ماد? جاذب رطـوبت قـرارداد تـا رطوبت این فضا را کاملا بگیرد.در برخی از پنـجرههای دو جـداره،فضای میانی را با گازهایی مانند آرگون و کریپتون پرمیکنند تا کارآیی آنها حدود 10 درصـد افـزایش یابد.)پوششهای لفاف
?این عـایقها را کـه به شـکل بـرچسبهای شـفاف ساختهمیشوند به راحتی میتوان بر روی شـیش? پنجرهها چسباند وبخشی از خواص پنجرههای دو جداره را در آنها به وجودآورد.این برچسبها بـاعث مـیشوند ورود گرما در تابستانتا 80 درصد کاهش یابد.عـلاوه بر این انواع کـم تـابش اینمحصولات (Low-E) قادرند تلفات حرارتی زمـستانی را نـیز تا30 درصد کاهش دهند.این عایقها از نظر قیمت با پنجرههایدو جداره قابل رقـابت هـستند.علی الخصوص در ساختمانهایموجود که تـعویض پنـجرهها بـا پنجرههای دو جداره هـزینه زیـادیبه همراه خواهد داشت.در سـالهای اخـیر پنجرههای دو جداره با پوششهای خاص شیشه که جاذب گرمای خورشید است. (Selective Surface) و پنجر? دو جداره با شـیشههائی کـه دارای ضریب انتشار پائین هستند (Low-E) بسیار رایـج شـده است کـه به مـعرفی آنـها خواهیم پرداخت.پنجره دو جـداره با پوششهای خاص شیشه کهجاذب گرمای خورشید است (Selective Surface)
به منظور کاهش اتلاف انرژی از پنجره و یـا جـلوگیر از ورود تشعشعات ماورای بنفش و مادون قرمز پوشـشهایانتخاب طـیفی بـر روی سـطح شـیشه نشانده میشود ایـنپوششها بـا توجه به نوع کاربری بر سطح داخلی و یا خارجیشیشه قرار میگیرند که سبب بازتاب حرارت داخـلی سـاطعشده کـه ساختمان به درون ساختمان و یا انعکاس امواج نـورانیمادون قـرمز و مـاورای بـنش مـیشوند.بـرای ایجاد پوشش برروی شیشه در خط تولید شیشههای فلوت هنگامی که شیشه وارد حوضچه قلع مذاب شده و به آرامی سرد میگردد درزمانی که دمای آن به حدود 600 درجه سانتیگراد مـیرسد،موادویژهای به صورت بخار بر روی حوضچه قرار میگیرند و سردشدن شیشه سبب میشود تا یک لایه میکروسکوپی از مواد برروی شیشه ایجاد شود،روش دیگر ایجاد پوشش بر روی شیشه بعد از تولید نهایی شیشه انـجام مـیشود که به روش اسپاترینگ (Sputtering) انجام میشود.در این روش شیشه توسط ماده،مورد نظر برای ایجاد یک لایه نازک بمباران اتمی میشود.پنجره دو جداره با شیشههائی که درایضریب انتشار پایین هـستند (Low-E)
ایـن نوع شیشهها اجازه عبور بخش مرئی طیف نور خورشیدرا میدهند اما طیف حرارتی(امواج مادون قرمز)و امواج مضر(ماوراء بنفش)را منعکس و فیلتر مـیکنند.ایـن شیشهها انتقالحرارت ناشی از اختلاف دمـا کـه ترکیبی از پدیدههای هدایت،جابجایی و تابش است و در پارامتر U-Value نشان داده میشود را به مقدار زیادی کاهش میدهند و همچنین انتقال حرارت تابشی(کسب انرژی خورشید)را نیز تحت کنترل دارنـد کـه درپارامتر G-Value یا SHGC نشان داده مـیشود.بـهترین نوع پنجره با توجه به کارایی آن،پنجرههای دوجداره با شیشههای ترکیبی(جاذب گرمای خورشید و ضریبانتشار پایین)است.ولی با توجه به اینکه پنجرههای دو جداره چند سالی بیش نیست که در کشور ما مـطرح شـده،لذا ما فقطبطور کلی در مورد آنها صحبت میکنیم.لازم به ذکر استکه پنجرههای دو جداره سالهای زیادی است که در بسیاریاز کشورها مورد استفاده قرار میگرفته ولی به دلیل کم اهمیتبودن انرژی در ایران طی ایـن سـالها،دولتمردان و افـراد مرتبطبا ساختمان حرکتی به سوی آن انجام ندادهاند.جالب است بدانید که شهرک اکباتان تهران اولین مجتمع مسکونی اسـت که سالها قبل از ابتدای ساخت در آن پنجرههای دوجداره بکاررفته است بطور کلی مـزایای پنـجرههای دو جداره به قرار زیر هستند:
)عایق صدا و کاهش آلودگی صوتی
امروزه آلودگی صـوتی از سـوی محافل دست اندر کارمانند سایر آلودگی ها نظیر آلودگی هوا مورد توجه قرارگرفته و اسـتفاده از شـیشههای چـند جداره از مهمترین روشهای کاهش این آلودگی به ویژه در شهرهای بزرگ بهشمار میرود.استفاده از شیش? دو جداره،سـطح صدا را بین20 الی 35 دسیبل کاهش میدهد.متوسط شدت سروصدادر محیطهای معمولی زندگی در شهرها در حـدود 60 الی70 دسیبل میباشد.از لحاظ عـلمی صـدا با شدت 60 دسیبلبه عنوان صدای مزاحم و با شدت 90 دسیبل مضر برایسیستم شنوایی و با شدت 120 دسیبل بالاتر از آستان? تحملبوده که خطرناک تلقی میگردد.،بیشتر میزان کاهش دسـیبل مربوط به شیشههای دو جداره بوده که تقریبا دو برابر شیشههای تک جداره میباشد.)عایق حرارتی و برودتی
افزایش چشمگیر قیمت انرژی در سالهای اخیر موجب گردیده است که افراد جهت بهینهسازی مصرف انرژیاقداماتی گوناگونی ار انجام دهند.بـه هـمین دلیل پنجرههاییکه در جای خوبی نصب نشدهاند یا خوب محافظت(به تصویر صفحه مراجعه شود) نمیشوند،میتوانند هزین? سوخت را بسیار بالا ببرند،چرا که حدود 30 درصد از کل تلفات حرارتی ساختماناز پنـجرهها صـورت میگیرد.لذا این امر باعث میشود تادستاندرکاران صنعت ساختمان به روشهای کاهشاتلاف انرژی از سطوح خارجی ساختمان رو آورند.پنجرهو شیشههای ساختمان مهمترین بخش هدردهند? انرژی بهشمار میروند و استفاده از شیشههای دو و چند جـداره بـهمیزان قابل توجهی در کاهش اتلاف انرژی موثر است ودر حد محسوسی هزینههای حرارتی و برودتی را کاهشمیدهد.بر اساس اطلاعات استفاده از شیشههای دو جداره درساختمان موجب کاهش مصرف انرژی به میزان 14 درصدمیگردد.محاسبات فـنی حـاکی از آن اسـت که استفاده ازشیشه های دو جداره در سـاختمانها تـا 30 درصـد کاهش پرههای رادیاتور را به همراه خواهد داشت.ضریب انتقال حرارت در شیشههای تک جداره تقریبا دو تا سه بـرابرشیشههای دو جـداره مـیباشد.هرچه ضریب انتقال حرارت بیشترباشد تبادل گرما و سـرما در مـحیط داخل و خارج ساختمان بیشتر است و این امر موجب اتلاف انرژی بیشتری میگردد.
در پایان لازم است این نکته بیان گردد که بـا تـوجه بـه تقسیمبندی پنجرهها که در متن ذکر گردید و ویژگیهایی که برای پنجره های دو جدارهکه بـرای پنجرههای دو جدارهموجب هزینههای بیشتری برایافراد میشود،اما وجود این نوعپنجرهها علاوه بر افزایش ایمنیساختمانها در برابر گرما و سرمادر تـابستان و زمـستان و سـلامتیخانوادهها،موجب کاهش مصرفانرژی به میزان زیادی گشته که این موجب کاهش هـزینههای خانوادهها بـه میزان قابل توجهی میشود.
نصب انواع حفاظ برای پنجره در تهران بزرگ ، امنیت و حفاظت خانه خود را با نصب حفاظ های آهنی بیشتر کنید. فروش و نصب حفاظ برای پنجره در تهران و کرج
تولید کننده انواع حفاظ آهنی ساختمان 09126215957
تولیدات ما شامل درب آکاردئونی ، درب کشویی آهنی ، انواع حفاظ پنجره ، درب های آهنی حیاط و پارکینگ و مغازه و انواع محافظ اهنی دیوار ، نرده حفاظ روی دیوار مانند حفاظ شاخ گوزنی میباشد.
سایر خدمات ما : جوشکاری سیار تهران